Canadian Solar hivatalos partner (Ed-Szer Kft)

Fronius, SMA és SolarEdge inverterek

Nálunk vásárolt napelemekhez hihetetlenül kedvező áron biztosítunk Fronius, SMA vagy SolarEdge minőségi invertereket...

Kérje napelem ajánlatát inverterrel együtt.

Fronius inverterek SMA inverterek Solaredge inverterek
Akciós Fronius inverterek
Rendelhető
Versenyképes áron ajánlunk Fronius invertert a tőlünk rendelt napelemek mellé.
A Fronius a világ egyik vezető invertergyártója - több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a fejlesztés és gyártás területén. Az osztrák vállalat termékei - a TÜV-MEEI rendszerengedélynek köszönhetően - minden áramszolgáltatónál (ELMŰ-ÉMÁSZ, E.ON, DÉMÁSZ) engedélyeztethetőek.
Akciós SMA inverterek
Rendelhető
Tőlünk rendelt napelemek mellé kedvezményes áron ajánlunk SMA inverterek.
SMA az egyik legmegbízhatóbb német inverter. Minőség és innováció.
A világszerte piacvezető SMA napelemes rendszerek szolár invertereinek és monitorozó rendszereinek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Minden napenergia hasznosító üzem legfontosabb technológiai elemeként és középpontjaként az SMA szolár inverterei a napelemek által előállított áramot visszatáplálható váltóárammá alakítják. Továbbá intelligens rendszerirányítókként ezek felelősek a termelés monitorozásáért és a visszatáplálás felügyeletéért. A nagy hatékonyság mellett az SMA invertereit a hosszú élettartam és vonzó árak jellemzik.
Akciós SolarEdge inverterek
Rendelhető
SolarEdge Inverter - az árnyéktűrő napelemes rendszer eleme
A SolarEdge inverter és technológia esetében az egyes napelem-modulok soros kapcsolása ugyan megmarad, de mindenegyes napelem-modulnál egy úgynevezett "optimalizáló modul" kerül elhelyezésre. Ez a modul gyakorlatilag képes érzékelni a felügyeletére bízott napelem-egység meghibásodását, árnyékoltságát és ebben az esetben leválasztja azt a fő rendszerről. A SolarEdge Inverter alkalmazkodik a kialakult helyzethez és ennek megfelelően szolgáltatja továbbra is az energiát. A különleges technológiának köszönhetően a napelemes rendszer teljesítménye akár 25%-al növelhető.